Andrei Banc: REȚETĂ PENTRU A FI GENIAL

Rick Rosner are un IQ de 192 și este pe locul doi în ”World Genius Directory”. A dat peste 30 de teste, în 20 din ele realizând acest scor incredibil. Poate fi declarat geniu,  dar Rick nu a creat nimic, nu a inventat nimic, nu a descoperit nimic, IQ-ul lui ridicat nu îl face creativ, dar îl face celebru. Rosner a dat primul test când era la grădiniță și de atunci a fost clasificat ca geniu. A fost crescut ca o persoană conștientă de sănătatea ei și a luat diferite medicamente și suplimente minerale ca să aibă un organism sănătos, conform principiului ”minte sănătoasă în corp sănătos”…

Ar trebui să fie un geniu. Dar nu este, deși are al doilea IQ în lume. Un rezultat peste 160 la testele de inteligență este considerat  fi dovada unui geniu. Rick Rosner are 192 și este pe locul doi în ”World Genius Directory”. A dat peste 30 de teste și în 20 din ele a atins acest scor incredibil. Poate fi declarat geniu,  dar Rick nu a creat nimic, nu a inventat nimic, nu a descoperit nimic, IQ-ul lui ridicat nu îl face creativ, dar îl face celebru. Rosner a dat primul test când era la grădiniță și de atunci a fost clasificat ca geniu. De atunci a fost crescut ca o persoană conștientă de sănătatea ei și a luat diferite medicamente și suplimente minerale ca să aibă un organism sănătos, conform principiului ”minte sănătoasă în corp sănătos”. El își începe ziua acum, ca adult, luând 50 de medicamente diferite înainte de a-și lua micul dejun. Își scrie autobiografia, dar mai lucrează și la o teorie despre Univers.

Rick Rosner

Mai jos vă transcriu lista pilulelor pe care le ia Rick Rosner. Pur și simplu de curiozitate ca să vedeți care este medicația unui geniu, fiercare pilulă având un scop. În unele cazuri dau numele medicamentului în engleză fiindcă nu cunosc corespondentul lui în română, dar sunt multe pilule care se găsesc, chiar și fără rețetă și in farmaciile noastre.

Capsule de ulei de pește cu Omega3

Jumătate de aspirină

Metformin

Metoprolol

Glisodin

Avodart

Astragalus

Pastile cu fibre vegetale

Blockeri de grăsime

Medicamente care scad colesterolul

Curcumin

ToCoQ10

L-Carnosin

ALA și AcetylL-carnitin

Vitaminele C,D 3, și vitamina E cu selenium și Gamma E

Lycopen

TMG (trimethylglycene)

Calciu

Benfotamină

N-acetylcysteină

Mangosten/pomergranate/noni complex

Vitamina K

Quercetin&bromelain

Cafea

Phosfatidylserină

DMAE

Aminoguanidină

Centrophenoxină

Piracetam

Cognitex pentru prelungirea vieții

Vinpocetină (ocazional)

Albastru de metilenă.

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *