Rânduri la aniversarea revistei

Acum 2 ani am descoperit revista Baabel, care m-a captivat încă de la început prin varietatea subiectelor și stilul accesibil și plăcut și prin faptul că după mulți ani în Israel, am avut ocazia de a citi o revistă atât de interesantă, în limba mea maternă, Prin anii ’72, fiind încă în  Romania, am colaborat la un ziar local scriind critici muzicale pentru Filarmonica din Ploiești, dirijor Horia Andreescu. Articolele din Baabel mi-au retrezit dorința de a scrie.

Şi iată că atunci când  mi s-a dat posibilitatea de a așterne în paginile revistei, amintiri de demult,  peripeții și sentimente ce stateau inchise intr-un coltisor al sufletului pe de o parte m-am bucurat nespus, dar pe de altă parte am privit cu oarecare teamă aceasta reîntoarcere la scris.

Sunt de asemenea fericită că prin paginile revistei am putut face cunoscute, unui public mult mai larg, câteva dintre modestele mele lucrări de artă plastică.

La această a 5-a aniversare, felicit din tot sufletul redactorii fondatori și responsabilii acestei reviste – Andrea Ghiță și Eva Galambos –  pentru ideea și realizarea acestui proiect minunat.

Totodată urez tuturor colaboratorilor acestei reviste, mult succes în scrierea viitoarelor articole pe care le aștept cu nerăbdare.

LA MULŢI ANI, BAABEL!

Paula Crăciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *