Acad. IONEL HAIDUC, PREŞEDINTELE ACADEMIEI ROMÂNE, A RĂSPUNS SCRISORII DE PROTEST

Astăzi, 20 februarie 2013, la ora 11.58, dr. Maria Roth. profesor universitar la Universitatea Babes-Bolyai, iniţiatoarea scrisorii de protest colectiv faţă de aserţiunile negaţioniste rostite de istoricul Vladimir Iliescu in aula Academiei Române, a primit o scrisoare de răspuns din partea academicianului Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române.

Astăzi la ora 11.58, dr. Maria Roth profesor universitar, la Universitatea Babes-Bolyai, iniţiatoarea scrisorii de protest colectiv faţă de aserţiunile negaţioniste rostite de istoricul Vladimir Iliescu in aula Academiei Române, a primit o scrisoare de răspuns din partea academicianului Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române.

Stimata doamna Roth
Va multumesc pentru mesaj.
Bineinteles ca nu suntem de acord cu afirmatiile dlui V. Iliescu, profesor la o universitate din Germania.
D-sa a vorbit la o sesiune publica de comunicari. Academia Romana se distanteaza de acest discurs si va publica in acest sens o declaratie.
Ionel Haiduc

 

miercuri, 20 februarie ora 11.15

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *