EVA GALAMBOS

Deoarece Andreea vroia o autobiografie neconvenţională, am început cu o poză…neconvenţională, nu un portret oarecare ci eu cu…Maimonide sau mai bine zis, Maimonide cu mine, în faţa casei de la Cordoba în care s-ar fi născut. Poate că Maimonide  nu arăta aşa,  dar eu da, aşa am arătat, fericită şi zâmbitoare fiindcă eram într-o minunată excursie (a seniorilor din păcate) din Spania. De aici ce puteţi deduce? Că îmi place să călătoresc (cui nu-i place) şi că sunt…senioară În sfârşit, asta este, n-am ce face că m-am născut când m-am născut…  Principalul  este că sunt activă, că-mi pot continua meseria de ziarist, asta am făcut toată viaţa…

Deoarece Andreea vroia o autobiografie neconvenţională, am început cu o poză…neconvenţională, nu un portret oarecare ci eu cu…Maimonide sau mai bine zis, Maimonide cu mine, în faţa casei de la Cordoba în care s-ar fi născut. (de altfel, maimonide este una dintre personalităţile mele favorite, nu că aş şti foarte multe despre el dar ce ştiu îmi place). Poate că Maimonide  nu arăta aşa,  dar eu da, aşa am arătat, fericită şi zâmbitoare fiindcă eram într-o minunată excursie (a seniorilor din păcate) din Spania. De aici ce puteţi deduce? Că îmi place să călătoresc (cui nu-i place) şi că sunt…senioară În sfârşit, asta este, n-am ce face că m-am născut când m-am născut, nu cred că oriece perioadă din viaţă, adică şi bătrâneţea, ar fi frumoasă dar o accept aşa cum este. Prinicpalul  este că sunt activă, că-mi pot continua meseria de ziarist, asta am făcut toată viaţa… – la Agerpres, la Curierul Naţional, Gândul şi Adevărul unde am colaborat şi mai colaborez, la Realitatea Evreiască şi la Jurnalul Săptămânii din Israel. Despre Baabel pe care l-am lansat împreună şi la iniţiativă Andreii, nu am ce să vorbesc aici, cei care-mi citesc acest presudo-CV mă pot urmări (chiar dacă nu citesc articolele, mele, măcar titlurile). Sunt implicată în multe activităţi, călătoresc prin ţară şi uneori şi în străinătate, mă mai interesează ce se întâmplă în lume, nu sunt o privitoare oarecare, mă frământ şi îmi pare rău de multe lucruri ca de pildă acum de ceea ce se întâmplă în Israel. Sper să mai rezist câţiva ani şi să mă puteţi găsi în paginile publicaţiilor în care scriu.

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *