Flavia Ardelean: TENDINŢE în MACHIAJUL de PRIMĂVARĂ – VARĂ 2014

Odată cu venirea primăverii, totul începe să prindă viaţă şi culoare. Ne schimbăm garderoba posomorâtă cu hăinuţe vesele, ne deschidem culoarea părului şi pigmentăm machiajul. Produsele de îngrijire a pielii şi cele de machiaj pe care le-aţi folosit pe parcursul anotimpului rece trebuie înlocuite cu produse potrivite anotimpului cald.

Odată cu venirea primăverii, totul începe să prindă viaţă şi culoare. Ne schimbăm garderoba posomorâtă cu hăinuţe vesele, ne deschidem culoarea părului şi pigmentăm machiajul.

E bine de ştiut  că produsele de îngrijire a pielii şi cele de machiaj pe care le-aţi folosit pe parcursul anotimpului rece trebuie înlocuite cu produse potrivite anotimpului cald. În primul rând aveţi nevoie de o exfoliere a tenului pentru a scăpa de pielea moartă de la suprafaţă, acumulată pe parcursul iernii, urmată de o hidratare intensă cu o cremă hidratantă, dar uşoară.

Scapă de cremele grase şi înlocuieşte-le cu unele mai confortabile şi uşoare! Schimbă fondul de ten gros cu unul fluid! Îndrăzneşte să porţi culori!

Norocul nostru în acest sezon este faptul că totul este permis, putem purta ce ne place, dar ţinând cont mereu de culorile şi stilul de machiaj care ne avantajează. Sezonul primăvară- vară 2014 ne lasă să alegem între texturi mate sau sidefate, culori pastelate sau intense, iar machiajul natural se menţine în topul tendinţelor, indiferent de sezon. 

Câteva dintre noutăţile tendintelor din acest an  sunt buzele colorate în diferite nuanţe de oranj pentru cele mai îndrăzneţe dintre noi, sau albul aplicat pe pleoape atât ca fard, cât şi ca tuş. Dacă tot a venit primăvara culorile pastelate sunt o alegere minunată atât pentru un machiaj de zi, cât şi pentru cel de de seară, accentuat cu tuş, care nu trebuie sa fie neaparat negru. Aşadar sezonul nuanţelor calde de roz, lila, galben sau verde a venit!

(Flavia Ardelean Makeup and Beauty)

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *