DON JUANII CASELOR REGALE

În Europa supraviețuiesc zece monarhii dintre care în patru domnesc regi, în trei regine, iar în două – prinți. La o fotografie de grup a lor se adaugă observația că par ieșiți din cărțile de istorie .  Ei se aseamănă cu strămoșii lor printr-o serie de scandaluri, mai ales legate de femei. Ca un făcut, trei monarhi au în comun nu doar numele de Carol, ci și reputația de Don Juani al Suediei, Spaniei și… României. O carte apărută în Suedia şi întitulată ”Adio, viață dulce”, semnată de cântăreața pop Camilla Henemark, susține că regele Carl XVI Gustaf, în pofida faptului că are o soție superbă, ar fi avut o relație …cu ea. (există și o fotografie destul de …indecentă). Casa regală nu a reacționat în niciun fel la amănuntele picante din carte și nici la decorarea amantei respective pentru merite artistice deosebite.

Szmuk camilla henemark

În Spania, Regele Juan Carlos, după patru ani de relație, și-a exilat la Monaco amanta, prințesa germană Corinna Sayn-Wittgenstein. (În fond Monaco e doar la doi pași de Spania)

Szmuk corinna-normal-365xXx80-1

Corinna cu regele Suediei

Regina Sofia nu era prea încântată de comportamentul soțului despre care s-a spus că ar fi avut 1500 de amante (cam exagerat), printre care, în anii 80 și Lady Diana! Pentru aceste greșeli acum regele  cere iertarea Papei

În Anglia, la Salisbury, este scoasă la licitație o pereche de cercei cu perle rare care i-au aparținut amantei regelui Carol II-lea al României, Elena Lupescu,  pe care regele a și luat-o în căsătorie în exil, în 1947, în Brazilia.

Szmuk cercei-amana-rege-carol_1772eec401

Președintele Rusiei iubește femeile  Și pentru ca să nu ne închipuim că președintele Rusiei ar fi mai prejos decât monarhii menționați, se publică fotografii ale Alinei Kabaeva – gimnastă medaliată cu aur la Olimpiadă – cu care Putin ar fi avut o relație din care ar fi rezultat și un copil și pentru care Putin  ar fi divorțat de soție după 30 de ani  de căsnicie. Se pare că Putin ar fi avut o relație și cu spioana Anna Chapman.

szmuk solomon cu nevestePentru a dovedi că nu e nimic nou sub soare,    sursa din care am preluat datele de mai sus se termină cu o pictură reprezentându-l pe regele Solomon înconjurat de șase amante.

Eva Szmuk  

 

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *