Flavia Ardelean: MACHIAJUL TENULUI MATUR

Orice ten are nevoie de retuşuri , în special tenul matur care de cele mai multe ori prezintă pete de culoare, riduri, cearcăne şi este mai uscat. De aceea cu ajutorul machiajului trebuie să estompaţi semnele de îmbătrânire şi să vă creaţi un ten curat şi luminos cu ajutorul produselor create special pentru aceste probleme. Aşadar eu vă recomand să căutaţi în magazinele de specialitate bază pentru machiaj care asigură persistenţa machiajului şi fond de ten antirid care are o textura cremoasă, cu efect de lifting şi oferă luminozitate tenului…

 

Orice ten are nevoie de retuşuri , în special tenul matur care de cele mai multe ori prezintă pete de culoare, riduri, cearcăne şi este mai uscat. De aceea cu ajutorul machiajului trebuie să estompaţi semnele de îmbătrânire şi să vă creaţi un ten curat şi luminos cu ajutorul produselor create special pentru aceste probleme. Aşadar eu vă recomand să căutaţi în magazinele de specialitate bază pentru machiaj care asigură persistenţa machiajului şi fond de ten antirid care are o textura cremoasă, cu efect de lifting şi oferă luminozitate tenului. Pentru a ascunde petele şi uniformizarea tenului folosiţi corectorul care se aplică exact pe zona cu probleme şi se întinde uşor. Acest corector are textura densă şi putere mare de acoperire astfel că ascunde complet imperfecţiunile. În jurul ochilor şi a cearcănelor folosiţi unanticearcăn iluminator care întinereşte zona şi oferă luminozitate feţei.

Încă un lucru important este acela de a nu vă încărca tenul cu pudră. După aplicarea bazei de machiaj, a fondului de ten şi apoi, după caz, corectorul pentru zonele cu probleme aplicaţi pudră pulberedoar în zonele mai grase fără să vă încărcaţi tenul.

Pentru tenul matur recomand machiajul natural, culori pastelate şi discrete. Evitaţi nuanţele închise. La fel şi pentru buze, alegeţi rujuri naturale, puternic hidratante care să vă dea un plus de prospeţime. Machiajul pentru tenul matur se bazează pe produse cu texturi fine, culori discrete, lejeritate şi luminozitate.

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *