Daria Dascălu: Vârsta 2/3 – Timp regăsit

Savurez mireasma de iasomie. Într-o clipă îmi aduce în minte plăcerea înghețatelor de altă dată. Cerneala are miros de studiu, iar aroma de cafea este totuna cu reuniunile de familie. Păcat că membrii lor s-au luat cu viața și au trecut la ceaiuri de plante…

 

Ce scurt e timpul și cum fuge printre degete ! N-am văzut Țara de Foc, Deșertul Gobi sau Galapagos, dar nu e timpul pierdut ! N-am vizitat Piramidele, n-am fost la Taj Mahal sau Machu Pichu, dar mai am vreme ! N-am făcut bungee jumping, nu cunosc tainele zborului cu parapanta, dar pot să recuperez ! Aș dori să particip la un zbor cosmic, dar cred că mă voi mulțumi să admir cerul cu telescopul meu de acasă ! Aș vrea să văd în miezul Antarcticii dacă drumul spre Agartha e realitate ! Sper că nu e timpul pierdut !

Îmi aștept rudele de sânge să vină să mă vadă, să stăm la o cafea, un ceai și un pahar de vorbă. E minunat să ai pe cineva căruia îi pasă de tine, cu care poți vorbi cu ceasurile de preocupări comune. Să ai mereu un umăr pe care să plângi sau să te bucuri.

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *