DOINA GECSE-BORGOVAN

Autoarea articolelor din ciclul Poveştile Doinei

Sunt născută la Brăila (1974) din tată brăilean get-beget şi mamă dobrogeancă cu sânge puternic amestecat. M-am mutat la Cluj în 1992, aici mi-am cunoscut soţul, ardelean 100%, cu gene bine amestecate la rândul lui, româno-maghiaro-germane. Sunt absolventă de filologie şi de relaţii publice şi comunicare. De aproape 18 ani lucrez la Radio România, unde am fost pe rând redactor de ştiri, reporter, prezentator de matinal şi emisiuni de actualităţi. În prezent mă puteţi asculta de luni până vineri la Radio Cluj, între orele 11,00 şi 15,00…

Autoarea articolelor din ciclul Poveştile Doinei

Sunt născută la Brăila (1974) din tată brăilean get-beget şi mamă dobrogeancă cu sânge puternic amestecat.

M-am mutat la Cluj în 1992, aici mi-am cunoscut soţul, ardelean 100%, cu gene bine amestecate la rândul lui, româno-maghiaro-germane.

Sunt absolventă de filologie şi de relaţii publice şi comunicare.

De aproape 18 ani lucrez la Radio România, unde am fost pe rând redactor de ştiri, reporter, prezentator de matinal şi emisiuni de actualităţi. În prezent mă puteţi asculta de luni până vineri la Radio Cluj, între orele 11,00 şi 15,00.

Pasiuni: una devastatoare pentru citit şi o adevărată obsesie pentru etimologii în general.

Planuri pe termen mediu: studierea serioasă a limbii maghiare, ca să pot ţine pasul cu conversaţiile colegilor de clasă ai fiului meu, absolvent de clasă pregătitoare.

Planuri pe termen lung: să scriu mult şi bine în Baabel, o revistă căreia îi sunt foarte recunoscătoare pentru încrederea şi generozitatea cu care-mi dă posibilitatea să-mi spun poveştile.

 

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *