MIKE KLEIN

A colaborat la rubricile: În lume şi la noi, Călător prin Baabel, Carte de vizită, Memoria

Mi-am petrecut copilăria şi anii de liceu la Gherla, în mijlocul unei familii iubitoare şi înconjurat de prieteni cu care am ţinut legătura toată viaţa. Din 1968 până în 1972 am fost student la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Filologie din Cluj. După terminarea facultăţii am fost profesor de engleză 3 ani la Liceul Petru Maior din Gherla. In 1975 am emigrat prin căsătorie în Statele Unite. Primii ani în Statele Unite am lucrat ca agent de voiaj la diferite agenţii în New York şi Pittsburg. In 1980 am hotărât să mă reprofilez. Am urmat un curs de programare de calculatoare electronice şi m-am angajat ca programator la o firmă din Pittsburgh, Pennsylvania…

Am urmat la seral cursurile de informatică de la University of Pittsburgh şi în 1983 am obţinut un masterat în Information Systems.

În 1984 ne-am mutat la Washington, DC unde am obţinut un servici la biroul central de informatică al marii firme de hoteluri Marriott International. Am fost angajatul firmei peste 29 de ani până la pensionare în 2013. Căsătorit de aproape 40 de ani, am doi băieţi şi trei nepoţi. Sunt pasionat de operă, călătorii şi arta fotografică. Mă interesează atât istoria cât şi evenimentele curente.

 

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *