Andrei Schwartz

Baabel

În primii ani după emigrarea în Israel, am citit presa în limba română din noua mea țară . Odată cu trecerea vremii am început să citesc mai mult în limba ebraica și engleză, ziarele în limba română  din Israel mi-se păreau prea „regionale” care se adresau unui public limitat din punct de vedere geografic.

Prin intermediul profesorului G. Gurman (Gabriel Ben Meron), colegul si fostul meu șef , am făcut cunostință cu revista online Baabel. Clickul dintre revistă si mine s-a produs la prima vedere.Temele abordate mi s-au părut interesante,nu erau legate numai de comunitatea evreiască  din România ,cuprindea o serie de subiecte actuale , legate de evenimentele zilelor din lumea întreagă, amintiri despre meleagurile natale, printre autorii articolelor foarte multi cunoscuți si prieteni din tinerețe,răspândiți in toate colțurile lumii, cu un colegiu de redactori obiectivi. O revista a diasporei evreiesti dar si cu mulți autori neevrei,cred că unică în felul ei.

La Mulți Ani !

Andrei Schwartz

17 iulie 2018

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *