IVAN TRUŢER

A publicat la rubrica Portret

Născut la Bucureşti în 1952, într-o familie de supravieţuitori ai Holocaustului, s-a preocupat de timpuriu de acţiunile civice şi sociale, punându-se în slujba semenilor, fie ei tineri din toată ţara, la Biroul de Turism pentru Tineret, fie ei cetăţeni ai capitalei, la administraţia centrală a Bucureştiului sau aparţinători minorităţilor conlocuitoare. Astfel, curând după revoluţie, a fost secretar executiv în Consiliul Minorităţilor Naţionale al Guvernului României. Şi-a consolidat competenţa în problema drepturilor omului şi ale minorităţilor naţionale,  participând la reuniuni OSCE, ONU…

A publicat la rubrica Portret

Născut la Bucureşti în 1952, într-o familie de supravieţuitori ai Holocaustului, s-a preocupat de timpuriu de acţiunile civice şi sociale, punându-se în slujba semenilor, fie ei tineri dintoată ţara, la Biroul de Turism pentru Tineret, fie ei cetăţeni ai capitalei, la administraţia centrală a Bucureştiului sau aparţinători minorităţilor conlocuitoare. Astfel, curând după revoluţie, a fost secretar executiv în Consiliul Minorităţilor Naţionale al Guvernului României. Şi-a consolidat competenţa în problema drepturilor omului şi ale minorităţilor naţionale, participând la reuniuni OSCE, ONU, Consiliul Europei, Parlamentul European. A fost membru al Comitetului de redactare a Convenţiei Europene a Minorităţilor Naţionale şi al delegaţiei României pentru redactarea Tratatului Româno-Ungar. Nu în ultimul rând Ivan Truţer se preocupă cu dăruire de îmbunătăţirea condiţiilor de recreere ale persoanelor de toate vârstele din cadrul FCER.

(Andrea Ghiţă)

Gânduri pentru Baabel

În nebunia actuală de toate felurile, fără speranţa unui sfârşit fericit “BAABEL” este o insulă de reflexie la ce se întâmplă în lume, în viaţa evreiască şi neevreiască,un fel de “dezlegare” la vorbe iscusite şi care te liniştesc sau nu când citeşti” BAABEL. “BAABEL este o picatură de “CEVA” în oceanul nebuniei lumii care se amplifică în fiecare minut.

LA MULŢI ANI “BAABEL” împreună cu toţi colaboratorii,cititorii şi admiratorii.

Cu adâncă plecaciune,

Ivan Truţer

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *