FACEBOOK

Ce lucru mare, Facebook-ul. Toată lumea are cont şi caută să aibă câţi mai mulţi prieteni ! Un cuplu între două vârste îşi vizita pe net diverse rude. La un moment dat, soţul dădu de un filmuleţ cu o nepoată de-a sa, adolescentă, dansând sacadat după o muzică de tobe, cu spatele la obiectiv şi îmbrăcată cu o pereche de blugi cu broderie de orificii, puşi direct pe piele. Soţia şi-a dat cu părerea că singurul lucru făcut în situaţia asta, este să nu-i dai likeRaluca facebook1-1.

Soţul însă a telefonat imediat unei surori mai în vârstă, necunoscătoare a tainelor de pe internet, i-a povestit cu lux de amănunte filmul şi l-au comentat pe îndelete. La sfârşit a pus-o să jure că nu va sulfa o vorbă mamei fetei, care, era altă soră de-a lor. .Cum a pus telefonul jos, sora mai în vârstă a şi sunat-o şi i-a spus ce i-a povestit fratele lor, scoţând-o din sărite pe mamă.

Acesta şi-a chemat fiica la ordine şi a izbucnit o ceartă de zile mari ! Acum tânăra nu vorbeşte cu maica-sa, mătuşa şi unchiul, iar cei trei fraţi nu vorbesc între ei. Iată o furtună într-un pahar cu apă, de toată frumuseţea ! Din fericire, curând va apărea pe net altă noutate şi nu-i va lăsa inima să n-o comenteze între ei, vechiul conflict fiind uitat cu desăvârşire…

Daria Dascălu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *