FACEBOOK

Ce lucru mare, Facebook-ul. Toată lumea are cont şi caută să aibă câţi mai mulţi prieteni ! Un cuplu între două vârste îşi vizita pe net diverse rude. La un moment dat, soţul dădu de un filmuleţ cu o nepoată de-a sa, adolescentă, dansând sacadat după o muzică de tobe, cu spatele la obiectiv şi îmbrăcată cu o pereche de blugi cu broderie de orificii, puşi direct pe piele. Soţia şi-a dat cu părerea că singurul lucru făcut în situaţia asta, este să nu-i dai likeRaluca facebook1-1.

Soţul însă a telefonat imediat unei surori mai în vârstă, necunoscătoare a tainelor de pe internet, i-a povestit cu lux de amănunte filmul şi l-au comentat pe îndelete. La sfârşit a pus-o să jure că nu va sulfa o vorbă mamei fetei, care, era altă soră de-a lor. .Cum a pus telefonul jos, sora mai în vârstă a şi sunat-o şi i-a spus ce i-a povestit fratele lor, scoţând-o din sărite pe mamă.

Acesta şi-a chemat fiica la ordine şi a izbucnit o ceartă de zile mari ! Acum tânăra nu vorbeşte cu maica-sa, mătuşa şi unchiul, iar cei trei fraţi nu vorbesc între ei. Iată o furtună într-un pahar cu apă, de toată frumuseţea ! Din fericire, curând va apărea pe net altă noutate şi nu-i va lăsa inima să n-o comenteze între ei, vechiul conflict fiind uitat cu desăvârşire…

Daria Dascălu

 

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *