George Kun

Gyuri Kun şi Baabelul

Ca locuitori ale acestei clădiri impozante, Babelul, ar fi bine să ne cunoaștem și împrietenim și în contextul Baabelului.

Eu sunt un tip căruia îi place să vorbească și să se asculte singur, mai ales când  am nevoie de păreri experte sau de conversaṭii inteligente. Cu timpul însa am descoperit limitările catastrofice ale acestui obicei și am început să caut un forum matur și neinhibat ale cărui membrii își semnalează prezenṭa în lume și prin comentarii la ceea citesc. Astfel am descoperit Baabelul, o revistă inteligentă, interesantă  care merită să fie cunoscută, răspândită, popularizată și sprijinită, una a cărei apariṭie e așteptată cu emoṭie și nerăbdare. Una care oferă satisfacṭie intelectuală, artistică și literară. Bravo Baabel!

Un pic despre mine. M-am născut la București și pâna la schimbul doi de scutece, m-am trezit la Praga, Cehia, unde am stat 10 ani, cu părinṭii mei în misiune diplomatică. Acolo am învăṭat bine limba cehă și rusă ziua, iar seara româna şi maghiara. Înapoi în România, liceul si apoi facultatea, unde mă făcui inginer electro. Apoi când a venit timpul, am plecat în Olanda, apoi Franṭa, apoi USA, și în ultimele peste trei decenii sunt la Toronto Canada, în drumul spre a deveni “un bătrân de mare viitor”. De copil mi-a placut să  observ tot ce era în jurul meu, și  apoi le povesteam și la copii și la adulṭi. Mama mi-a spus că tot ce merită de povestit, merită și de scris. Așa că astăzi am peste 100 de povestiri publicate, atât în engleză cât și în română. Atâta timp cât revista Baabel îmi va publica scrierile, le veṭi putea citi, iar eu voi putea citi lucrările dumneavoastră.

George (Gyuri) Kun

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

2 Comments

  • George Kun commented on August 3, 2018 Reply

    Stimate domnule Georgescu,

    Eu ma descriu in general ca “Un batran de mare viitor” :-))). Barza mea (a doua din familie) a poposit pe la noi in iunie 1949. Si barza dumneavoastra?

  • Tiberiu Georgescu commented on July 26, 2018 Reply

    Admirabila zicere a mamei dumneavoastra;”ce merita de povestit, merita si de scris.”.Am retinut.Iertare sa-mi fie curiozitatea:cam prin ce an v- a adus barza ?Multzam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *