Somatoidele și sufletul nostru

Experiențe desfășurate la peste 100 de ani distanță, în 1907,  de doctorul american Mc Dougal și anul acesta, de doctorul rus Konstantin Korotkov, au demonstrat că la moartea trupului ne părăsește și sufletul, care are 21 de grame. Unde stă sufletul în corpul nostru, ce rol  are el și cum se explică faptul că ceva atât de volatil are  masă, e deci un organ? Nimeni nu știe încă. Dar există o ipoteză nouă și anume cea privind stomatoidele, componente vii ale organismului nostru, care se află în sânge, sunt cele mai mici microorganisme vii existente  și sunt probabil cele mai mici particole vii din natură, scrie, într-un articol, The New York Times. Ele sunt celule mai mici decât globulele roșii și cele albe. Somatoidele  au o proprietate unică de polimorfism, lucru care înseamnă că  îşi pot schimba forma în orice altă formă fără diviziune celulară şi instantaneu. Gaston Naessens, un  francez, a inventat somatoscopul, printr-o mixare a microscopului clasic cu cel electronic. și cu acest aparat a reuşit să vadă mostre de sânge proaspăt, viu, în lumină ultravioletă, observând că sângele uman are în componența sa pe lângă globule rosii şi globule albe şi aceste mici particule cu dimensiuni de până la 50-100 de ori mai mici decât globulele.

Gaston Naessens ;i somatoscopul inventat de el

Aceste somatoide pot lua diferite aspecte,  în număr maxim de 16 (spor, bacterie, bacil, bastonaş, etc.) din câte a observat Gaston Naessens în lungile sale cercetări de peste 30 de ani. La oamenii sănătoşi se pot observa aceste somatoide în primele  patru forme, iar la oamenii bolnavi se pot observa toate formele de somatoide. Bazându-se pe această informaţie, Gaston Naessens a întreprins studii prin care a  reuşit să prezică apariția unor boli cu până la doi ani înainte ca boala să se declanșeze

Când boala s-a instalat deja în organism se poate administra aşa-numitul 714-X care este un medicament care conţine azot, săruri de amoniu, clorură de sodiu, etanol şi 94% apă, care se injectează direct în limfă, nu are efecte secundare şi ajută la îmbunătățirea stării de sănătate, revenirea poftei de mâncare şi a energiei pe care am pierdut-o. Nu se ştie ce parte a corpului le produce sau de unde provin somatoidele, dar se ştie că nu pot fi distruse nici pe cale chimică nici fizică, sunt considerate nemuritoare. Exact ca sufletul !!

Aceste somatoide par a fi responsabile de procesele de vindecare și tot ele sunt responsabile și de putrezirea cadavrelor, deoarece somatoidele se transformă în bacterii care produc procesul de putrezire. La terminarea vieții somatoidele se desprind de corpul fizic sub formă de lumină.Aici e misterul lor: poate că tocmai ele alcătuiesc sufletul, se pare râspândit în tot corpul și care la ultimul suflu al muribunzilor se desprinde de corp ca un abur luminos ce poate fi fotografiat  în sistemul radiației Kirlian. Somatida este un condensator de energie. Ea condensează energia cosmică şi o transmite materiei. Tocmai acest fapt extraordinar a făcut oamenii de ştiinţă să emită ipoteza că somatoidele ar putea fi sufletul, ele fiind puntea între planul fizic, suflet și spirit.Iată ce lucruri extraordinare se petrec în organismul nostru, fără  să știm, fără să le  simțim, dar cărora le datorăm viața.

Andrei Banc

 

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

2 Comments

  • Tiberiu roth commented on December 15, 2016 Reply

    Mergând pe urmele ”somatoidelor” s-ar putea să dăm de Dumnezeu:)

  • roby r commented on December 15, 2016 Reply

    eu la suflete nu ma prea pricep, dar miracolele ma fascineaza.

    am recurs la wikipedia pt documentatie (cautare dupa somatids sau 714-x, platforma nu mi-a permis postarea linkului direct, asa ca reproduc textual)

    714-X was developed by Gaston Naessens, a native of France and tried there for practicing medicine without a license. Naessens moved to Quebec and continued his research from the early 1970s. In 1989 he was arrested but acquitted from charges of accessory to murder, after a cancer patient using 714-X died following refusal to take conventional medical treatment.
    The name “714-X” was chosen by Naessens to symbolize his initials (the 7th and 14th letters of the alphabet) and the year of his birth (1924, as X is the 24th letter).[4] The marketers claim that 714-X works by counteracting the harm done by “somatids”, a life form which is not bacterial, viral or fungal, but which instead belongs to a distinct domain unknown to modern science and medicine.[5]
    Sales of 714-X have been banned in the USA by the Food and Drug Administration, and in 1996 Charles Pixley was tried and jailed for advocating and distributing it. During proceedings Pixley claimed it was the re-branding of a homeopathic beverage, known prior to the establishment of the FDA, however Naessens later said that it was completely different and has nothing to do with homeopathy.

    Un fel de oscilococcin pt cancer si boli sufletesti? N’apai daca ajuta, d-zeu cu mila! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *