SERENA ADLER

A publicat la rubrica Memoria şi Bucătăria din Baabel

Sunt Serena Adler, născută în urmă cu 60 de ani la Bucureşti, într-o zi de primavară acoperită cu multă zăpadă ! Era iarna anului 1954, iarna marelui viscol. Am urmat mulţi ani de şcoală, până la doctorat, multe publicaţii, specializări şi cursanţi, dar şi studenţi cărora le-am predat din experienţa mea profesională, totuşi cei mai importanţi  ani pentru educaţia mea au rămas « primii 7 ani de acasă »! Atunci am învăţat să fiu cum sunt şi port recunoştinţă familiei mele pentru bazele educaţiei şi culturii pe care mi le-a pus atunci! Am avut şi am o familie frumoasă, un nepoţel minunat aşa cum sunt toţi nepoţeii pentru bunicile lor! Îmi place de când mă ştiu să mă ocup de grădinărit şi gătit bunătăţi tradiţionale, dar şi moderne…

Singura problemă rămâne timpul scurt pentru multele lucruri frumoase pe care le fac singură sau împreună cu prietenii mei dragi! Multe activităţi ale mele sunt voluntare şi aşa am ajuns baabeliană. În Baabel este un spaţiu de exprimare în care diversitatea dă formă şi culoare spaţiului virtual, iar compania celorlaţi Baabelieni este o reală încântare a sufletului. Pare că suntem cu toţii într-o redacţie şi asta cu toate că ne despart mii de kilometri!

Ce să vă mai spun despre mine? Sunt pensionară şi bunică, dar nu numai asta mă defineşte! Activităţile mele profesionale continuă şi le puteţi găsi în spaţiul virtual, dar ce aş mai adăuga este că mă simt mereu entuziastă în faţa unor noi provocări şi a unor noi începuturi!

Sper să ne cunoaştem mai bine aici în Baabel şi să parcurgem un drum frumos împreună!

 

 

Opiniile exprimate în textele publicate  nu reprezintă punctele de vedere ale editorilor, redactorilor sau ale membrilor colegiului redacţional. Autorii îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul articolelor.

Comentariile cititorilor sunt moderate de către redacţie. Textele indecente şi atacurile la persoană se elimină. Revista Baabel este deschisă faţă de orice discuţie bazată pe principii şi schimbul de idei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *